Előfizetői tartalom

Úgy ajánlják az oroszoknak a magyarországi letelepedést, mintha állami program lenne rá

Az orosz nyelvű interneten egyre több magyarországi letelepedési lehetőséget reklámozó üzleti ajánlat jelenik meg, miközben hivatalos állami program erre nem létezik. A jövedelemszerzési célú engedélyek megszerzése teljesen legális, de újabb és újabb különös programok jelennek meg, amelyeket inkább már kínaiaknak és oroszoknak reklámoznak, és úgy festik le ezeket, mintha államilag támogatott lehetőségek volnának. A statisztikákból látszik, hogy ezek sokakat megmozgatnak, de még tömeges bevándorlás nem indult el Magyarországra.

A kétes megítélésű letelepedési kötvények 2017 tavaszi kivezetése óta semmilyen aranyvízumjellegű, a gazdag külföldieket célzó fizetős állami bevándorlási lehetőség nem létezik Magyarországon. Azonban a hazai viszonyokat kevésbé ismerő külföldieket célzó hirdetések azt sugallják, mintha még mindig lenne valamilyen fizetős állami program, amely uniós letelepedési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés