Előfizetői tartalom

Orbán Viktor kijelölte Magyarország új igazságügyi miniszterét

MTI
|
Portfolio
Orbán Viktor miniszterelnök tudomásul vette Varga Judit igazságügyi miniszter lemondási szándékát - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán. A kormányfő egyúttal ki is jelölte Varga utódját: Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkára lehet az új igazságügyi miniszter.

A kormányfő az igazságügyi miniszteri tisztségre Tuzson Bencét, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkárát jelöli. Mint arról beszámoltunk, Varga Judit igazságügyi miniszter a Magyar Nemzetnek adott, ma reggel megjelent interjúban jelentette be szándékát, hogy lemond posztjáról, indokként pedig azt mondta, a 2024-es EP-választáson ő vezetheti a Fidesz listáját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés