Előfizetői tartalom

Kiakadtak a NAV-osok a kormányra: egy tollvonással "jobbágysorba" taszítják őket, elvándorlási hullám indulhat

Portfolio
A Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete szomorúan vette tudomásul, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szolgálati jogviszonyáról szóló törvény lényeges módosításait társadalmi egyeztetés nélkül, a jogalkotási törvényt és a jogszabályok előkészítésének társadalmi részvételéről szóló jogszabályokat "megtrollkodva", érdemi egyeztetés nélkül nyújtották be - olvasható a szakszervezet közleményében.

A közlemény szerint különösen szomorú ez annak fényében, hogy mindez a Miniszterelnökséget vezető miniszter, a kormány és az Európai Bizottság ajánlásával ellentétben történt meg. A jogszabály módosítása során nemcsak ezeket a jogszabályokat "hackelték meg", hanem az ágazati jogszabályban meghatározott tájékoztatási kötelezettséget is figyelmen kívül hagyták. Sajnálatos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés