Előfizetői tartalom

Olyan lendülettel zuhanhatott az infláció, hogy a lélektani határhoz érkezett

Akár arra is lehet esély, hogy júniusra újra 20 százalék alatti inflációs adatot lássunk, amire tavaly augusztus óta nem volt példa – vélik a Portfolio által megkérdezett elemzők. A májusi meglepően alacsony adat láttán az év végi várakozások is érezhetően visszaestek, ma már nem kérdés, hogy sikerül-e 10 százalék alá szorítani az áremelkedési ütemet, akár ennél merészebb terveket is kitűzhetne a kormány.

Budapest Economic Forum 2023 A magyar és nemzetközi inflációs kilátásokról is beszélgetünk október 17-én a Portfolio Budapest Economic Forum konferenciáján. Vegye meg a jegyét most még kedvezményesen! Információ és jelentkezés Már most meglehet a 20 százalék alatti infláció? A Portfolio által megkérdezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés