Előfizetői tartalom

Az Energiahivatal elnöke és két elnökhelyettese is részt vesz a Portfolio Energy Investment Forum konferenciáján

Portfolio
Dr. Juhász Edit, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke (címlapképünkön balra) is előadást tart a Portfolio október 5-i Energy Investment Forum konferenciájának nyitó szekciójában közvetlenül Matthew Baldwin, az Európai Bizottság Energiapiaci Főigazgatósága helyettes vezetőjének, és Lantos Csaba energiaügyi miniszternek a nyitóelőadása után. Érdemes már most itt regisztrálni a rendezvényre, jelenleg még extra early bird áron.

A rangos energetikai konferenciát az előző évekhez hasonlóan most is a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) szakmai támogatásával rendezzük meg, és az elnökön kívül a második szekciókban két elnökhelyettes, illetve egy főosztályvezető is részt vesz az Energiahivataltól. Amint részletes programunkban már látható: Dr. Juhász Edit, a MEKH elnöke...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés