Előfizetői tartalom

Időjárás: jön a hidegfront, erre érdemes készülni

Portfolio
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint most még az ország nagy részén napos, meleg az idő, és bár a következő órákban kicsit megszaporodik a záporos, zivataros gócok száma, a csapadék java majd vasárnap érkezik. A legfőbb veszélyforrás a felhőszakadás lesz, ugyanis nagy területen hullhat rövid idő alatt 20-40 mm eső.

Időjárás hétvégén Most még az ország nagy részén napos, meleg az idő, a képződő gomolyfelhőkből pedig elvétve alakulnak ki záporos. A következő órákban kicsit megszaporodik a záporos, zivataros gócok száma, azonban a csapadék java vasárnap érkezik - írta Facebook-posztjában az Országos Meteorológiai Szolgálat. Előrejelzésük szerint vasárnap hajnalban északnyugat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés