Előfizetői tartalom

Itt az MNB friss döntése a kamatokról!

Portfolio
Az előzetes várakozásoknak megfelelően 13 százalékon hagyta az alapkamatot kedden az MNB Monetáris Tanácsa. Ugyanakkor a kamatfolyosó felső szélét jelentő egynapos hitelkamatot további 100 bázisponttal csökkentették, ami az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján egyértelmű jelzés arra, hogy a 15 órakor megjelenő közleményben a valódi, irányadó rátát szintén 100 bázisponttal, 14 százalékra mérsékelte a monetáris tanács.

Budapest Economic Forum 2023 A magyar gazdaság kilátásai mellett a monetáris politika várható alakulása is téma lesz a Budapest Economic Forum konferencián október 17-én! Vegye meg a jegyét kedvezményesen még most! Információ és jelentkezés Változatlanul 13 százalékos alapkamatról határozott az MNB Monetáris...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés