Előfizetői tartalom

Brutális földrengéseket okozott a gázkitermelés Hollandiában - Mi a tanulság Magyarország számára?

Nagy érdeklődéssel olvastam Aszódi Attila professzor Portfolio-n megjelent írását a Békés vármegyében nemrégiben észlelt földrengések lehetséges okairól, amelyek mindenképpen alapos vizsgálatot érdemelnek annak bizonyítására, hogy ezek összefüggésbe hozhatók-e az emberi beavatkozásokkal a földi kéregben. A cikk szerzője két lehetséges okot is megnevez: az egyik a térségben zajló, a Corvinus projekt keretében földgázkitermelést célzó kutatások, a másik lehetséges ok a geotermikus energia növekvő hasznosítása.

Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. A cikkek a szerzők véleményét tükrözik, amelyek nem feltétlenül esnek egybe a Portfolio szerkesztőségének álláspontjával. Ha hozzászólna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés