Előfizetői tartalom

Megvolt a napelemes minisztériumi egyeztetés, éberen figyel az egyesület

Portfolio
Miután szerdán lezajlott az Energiaügyi Minisztériumban a szakmai egyeztetés a napelemesek éves szaldó elszámolásával kapcsolatban, csütörtök este rövid közleményt adott ki a MANAP Iparági Egyesület, amelynek elnöke, Szolnoki Ádám részt vett az említett egyeztetésen. Ebben az egyesület üdvözölte a tárca elkötelezettségét a napelemtulajdonosok iránt, mindemellett éberen figyel és várja a konkrét fejleményeket, bejelentéseket.

A közlemény kiemeli: a MANAP Iparági Egyesület üdvözli az előrelépést, amely során az Energiaügyi Minisztérium képviselői ígéretet tettek arra, hogy a napelemesek éves elszámolásáról egyeztetni fognak a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatallal (MEKH) és várja a konkrét szabályozásbeli változásokat. Emlékeztetnek rá, hogy Czepek Gábor, az Energiaügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés