Előfizetői tartalom

Nincs jó helyzetben a követeléskezelési piac, de a következő időszak pozitív lehet

Portfolio
A Portfolio Követeléskezelési trendek 2023 konferenciája egy panelbeszélgetéssel zárult: Varga Dávid, az EOS cégcsoport igazgatójának moderálásában Bódizs Kornél, a MAKISZ elnöke, Bodzási Balázs közjegyző, Csonka Tibor, az OTP követeléskezelési ügyvezető igazgatója, Hölczl Krisztina, az MBH Bank követeléskezelési ügyvezető igazgatója, Nagy Lenke, a Mapei pénzügyi vezetője és Szalóki Gergely ügyvéd tárgyalta meg a követeléskezelés kihívásait és aktualitásait.

A beszélgetés egy közönségnek feltett kérdéssel kezdődött: ebből kiderült, hogy a konferencián jelenlévők körülbelül kétharmada hallott már az új uniós direktíváról, és körülbelül 60 százalék úgy gondolja, hogy a direktíva implementálása hatékonyabbá teszi majd a követeléskezelési piacot. Nagy Lenke először ismertette a cégcsoportjának működését, majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés