Előfizetői tartalom

Ilyen modern csúcstechnológiát még nem látott a magyar egészségügy

Csiki Gergely
Tovább bővíti tevékenységét a TritonLife magánegészségügyi cégcsoport, ezúttal Kelet-Közép-Európa leginnovatívabb laboratóriumi diagnosztikai hálózatát hozta létre Budapesten. A folyamatosan terjeszkedő privát szolgáltató újabb befektetése üzletileg logikus lépésnek mondható, hiszen ezzel a betegeket saját szolgáltatásaival végig tudja kísérni a szolgáltató házon belül, más szempontból pedig kifejezetten érdekes. A csütörtöki sajtóbejáráson azt is megtudtuk, hogy az egymilliárd forintos befektetéssel megvalósított TritonLabs központi laboratóriuma már több mint 20 egészségügyi szolgáltatóval illetve vérvételi hellyel szerződött a TritonLife Csoport 21 ellátóhelye mellett. A vállalatnak ezen a téren is nagyratörő tervei vannak: az egész országban legmodernebbnek számító, online rendszerbe kötött eszközparkra, ennek köszönhetően a csak náluk elérhető laborvizsgálatokra, a más nagyobb versenytársakhoz képest is extra rövid időn belül elkészülő vizsgálati eredményekre, az automatizált és digitalizált folyamatokra építve évi 10 millió vizsgálat a cél.

Private Health Forum 2023 A TritonLife Csoport alapító-elnöke, Fábián Lajos ott lesz a Portfolio szeptember 19-i Private Health Forum konferenciáján. Még nem késő regisztrálni: Információ és jelentkezés Nem áll meg a TritonLife Több mint egymilliárd forintos fejlesztéssel megkezdte működését a TritonLabs...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái