Előfizetői tartalom

Kritikus 36 órát indít el a világon a Fed

Portfolio
A jövő héten a globális monetáris döntések 36 órás periódusa várhatóan felforgatja a világgazdaságot, meghatározva a jegybanki kamatpályákat az év végéig. A szerdán a Federal Reserve kamatdöntésével kezdődő és két nappal később a japán jegybankkal végződő monetáris politikai kavalkád a G20-as csoport felének gazdasági pályáját határozhatja meg.

A jövő héten 36 órán keresztül világszerte fontos monetáris döntések meghozatalára készülnek a jegybankok, amely kritikus fontosságú lesz a világgazdaság pályáját illetően. Ez az eseménysorozat akkor fog lezajlani, amikor a nemzetközi pénzügyi környezet számára jelentős kihívást jelent, hogy az Egyesült Államok fenntartja a magas kamatlábakat. Szerdán először...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés