Előfizetői tartalom

Az ukrajnai támogatásokat folyósító bank aggódik, hogy megszűnhet az ország pénzügyi segélyezése

Portfolio
Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) hangsúlyozta az Ukrajnának nyújtott magas szintű támogatás fenntartásának fontosságát, miután az amerikai kongresszus nemrégiben kötött költségvetési megállapodásából kizárták a további katonai finanszírozást. Odile Renaud-Basso, az EBRD elnöke egy londoni sajtótájékoztatón aggodalmát fejezte ki a döntés miatt, annak ellenére, hogy Joe Biden amerikai elnök biztosította, hogy Ukrajna támogatása folytatódik.

Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) hangsúlyozta az Ukrajnának nyújtott erőteljes támogatás fenntartásának fontosságát, miután az Egyesült Államok kongresszusa a közelmúltbeli költségvetési megállapodásban kizárta a további katonai finanszírozást - írja a Reuters. Az amerikai kongresszus nemrégiben elfogadott egy ideiglenes törvényjavaslatot, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés