Előfizetői tartalom

Baljós előjelek a magyar gázfogyasztásban – Nyakunkon a csődhullám?

Portfolio
Óriási áresés következett be tavaly nyártól a gáz- és áramtőzsdéken, de meddig tarthat ez még és milyen árfolyampályára van kilátás? Ez rengeteg vállalkozásnak alapvető fontosságú, a termelési költségekre, így a versenyképességre alapvető befolyással bíró kérdéssé vált, így az új gázév kezdetén és az új áramév kezdetéhez közeledve több szereplő szemszögéből is körbejárta az Energy Investment Forum egyik blokkja az árak alakulásának kilátásait, és a szerződéses konstrukciók irányait, a bennük rejlő lehetőségeket és potenciális nehézségeket.

Tomaj Balázs, Kinstellar szenior ügyvéd A szakember előadásán az energiabeszerzési konstrukciókról beszélt, jogi szemmel vizsgálva a történetet. Elmondása szerint az energiaválságos környezetben markánsan megváltozott az ügyfelek hozzáállása, jelentős volt a tanácstalanság és a bizonytalanság, megnövekedett a konzultációs igény és sok esetben egyfajta “csodavárás”...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés