Előfizetői tartalom

Szerény lesz a magyarok karácsonya: ez már egyre biztosabb

Az idei karácsony és a Black Friday időszaka várhatóan szerényebb lesz a tavalyinál, már ami a rendelések volumenét illeti. A csomagszállítók ugyanakkor örülhetnek annak, hogy az emberek egyszerre kevesebbet és többször rendelnek, és a kiscsomag logisztika a külföldről beérkező rendelések kézbesítése miatt akár erős szezonra is számíthat.

A hivatalos magyar statisztika szerint a hazai online kiskereskedelem nyers (folyó áras) forgalma 0,45 százalékkal emelkedett az első és 1,96 százalékkal a második félévben. Ez 338 és 355 milliárd forintos költést jelent folyó áron. A gyakorlatilag stagnálással felérő változást annak tükrében kell nézni, hogy idén az első negyedévben a magyar infláció több mint 25,4...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés