Előfizetői tartalom

Jön az új elektromosautó-vásárlási támogatás, ami nagy lökést okozhat

Az eddig elérhető hazai támogatások a lakosságot célozták, ezért a kormány által bejelentett új program fő értéke, hogy az üzleti szektort is segíti bekapcsolódni az elektromobilitásba - értékelte Székely András, az Optimum Solar Home System Kft. tulajdonos-ügyvezetője az elektromos járművek hazai elterjedését támogatni hivatott, várhatóan novemberben elinduló 60 milliárd forintos programot, amely szerinte kedvező fogadtatásra talál a vállalatok körében és elősegíti a céges elektromos jármű állomány növekedését.

Jön a 60 milliárdos támogatási program Amint arról beszámoltunk, a kormány 60 milliárd forintos programot indít az elektromos autók hazai elterjedésének támogatására novemberben. A keretből egyrészt a töltőhálózatot fejlesztik, másrészt kedvezményt nyújtanak elektromos járművek vásárlására. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejelentése, illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés