Előfizetői tartalom

Botrány a brit királyi családban: több ezer angol halálából profitált III. Károly, nem arra költik, mint amit állítanak?

Portfolio
III. Károly brit uralkodó több ezer ember halálából profitálhatott egy középkori rendelet miatt, és úgy tűnik, a megörökölt javakat nem arra fordítják, mint amiről beszélnek – írja a The Guardian alapján az Index.

Az Anglia északnyugati részén található Lancaster Hercegség, valamint korábban, az ország délnyugati részén lévő Cornwalli Hercegség (amelynek birtokosa a mindenkori trónörökös, tehát tavaly szeptemberig III. Károly volt) hatalmas nyereséget termelt a brit uralkodónak. Az Egyesült Királyságban azoknak a javait, akik végrendelet vagy leszármazott nélkül halnak meg, általában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés