Előfizetői tartalom

Fontos uniós bejelentések lesznek ma Kijevben

Portfolio
Az orosz-ukrán háború kitörése óta először látogat ma Kijevbe Werner Hoyer, az Európai Beruházási Bank elnöke és fontos pénzügyi bejelentéseket tesz – tudta meg a Politico. Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnöke is az ukrán fővárosba látogat ma, hogy politikai támogatást adjon a magyar vétófenyegetés árnyékában arra, hogy Ukrajnával a decemberi EU-csúcson megkezdődhessenek majd a csatlakozási tárgyalások. Emellett arról is beszél majd, hogy az uniós intézményekben lefoglalt orosz vagyonokat hogyan tudják az ukrajnai újjáépítésre fordítani.

Werner Hoyer és az Európai Beruházási Bank alelnöke, Teresa Czerwińska ma egy új finanszírozási csomagot fognak bejelenteni Kijevben, amelynek keretében számos újjáépítési projektet fognak támogatni a bank speciális, az EU Ukrajnáért Alapjából, amelyet az uniós országok és a Bizottság hozzájárulásaiból finanszíroznak. Ez a látogatás - Oroszország Ukrajna, az ukrán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés