Előfizetői tartalom

Itt a friss térkép: jön a hó, mutatjuk, hol lesz fehér a táj

Portfolio
Ciklon csapadékrendszere érkezett fölénk - közölte időjárás-jelentésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Előrejelzésük szerint északkeleten is fokozatosan zsugorodik a havazás területi kiterjedése, ott is egyre több helyen vegyes halmazállapotú csapadék, majd eső váltja fel a havat. Mutatjuk, mikor fog havazni, hol lesz hó Magyarországon, és mennyi hó várható.

Időjárás kedden - Havazás Magyarországon Ciklon csapadékrendszere érkezett fölénk, amelyből nagyobbrészt esőre készülhetünk. Északkeleten is fokozatosan zsugorodik a havazás területi kiterjedése, ott is egyre több helyen vegyes halmazállapotú csapadék (havas eső, fagyott eső, esetleg átmeneti ónos eső), majd eső váltja fel a havat. Legtovább a lilával jelölt területeken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés