Előfizetői tartalom

GFM: Magyarország 2030-ra az önvezető autók európai bázisa lesz

Portfolio
A készülő hazai mesterséges intelligencia szabályozásában az európai rendelet lesz a mérvadó - mondta Fábián Gergely, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium államtitkára az MBH csütörtöki konferenciáján. A területtel érdemes foglalkozni, hiszen Magyarország jelenleg az európai átlagtól is jelentősen le van maradva az AI területén, pedig hatalmas gazdasági potenciál rejlik benne. Az államtitkár beszélt még Magyarország mesterséges intelligenciával kapcsolatos céljairól és terveiről is - például elárulta azt is, hogy Magyarország 2030-ra az autonóm járművek fejlesztési és tesztelési központja lesz.

Az MBH Bank hagyományteremtő jelleggel elindította az MBH Corporate Konferenciák elnevezésű programsorozatát. A kezdeményezés célja, hogy olyan vállalati szempontból releváns témákat járjanak körül a bank szakértői és a meghívott szakmai előadók, amelyek jelentős hatással lehetnek az egyes iparágakra és az üzleti világra. Az MBH Bank továbbá olyan szakmai platformot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés