Előfizetői tartalom

Bejelentette a kormány: megváltoztatják a lakossági napelemes pályázat fontos szabályait

Portfolio
Megemeli a kormány a januárban induló lakossági napelemes pályázatnál a maximális rendszerméretet, azaz 4 kW-os helyett akár 5 kW-os rendszert és 8 kWh-s tároló helyett akár 10 kWh-s tárolót is engednek telepíteni - jelentette be a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség pénteki konferenciáján tartott beszédében Horváth Viktor, az Energiaügyi Minisztérium energiaátmenetért felelős helyettes államtitkára.

A legnagyobb hazai napelemes szakmai érdekképviseleti szervezet konferenciáján az Energiaügyi Minisztérium energiaátmenetért felelős helyettes államtitkára úgy fogalmazott: meghallották a minisztériumban a szakma üzeneteit, amelyek alapján változások lesznek a lakossági Napenergia Plusz Program paramétereiben (lásd alább). Horváth Viktor előadásában a naperőművekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés