Előfizetői tartalom

Januárban jön a pedagógusok béremelése, változhat a teljesítményértékelés

Portfolio
Januárban a minimálbéremeléshez képesti 10 százalékos emelésre számíthatnak a tanárok, felülvizsgálhatják a státusztörvény teljesítményértékelési rendszerét. A PISA-teszteken rossz eredményre számítanak a magyar diákoktól, melyet a koronavírus-járvány miatti nehézségeknek tulajdonítanak – többek között ezekről a témákról beszélt Pintér Sándor belügyminiszter a parlamenti meghallgatásán a Telex szerint.

A parlamenti kulturális bizottság meghallgatásán Pintér Sándor, a belügyminiszter beszámolt az új Nemzeti alaptanterv (NAT) kidolgozásának fontosságáról, kiemelve a miniszterelnök vezette nevelési kormánybizottság szerepét. A miniszter hangsúlyozta a köznevelés terén tett erőfeszítéseket, beleértve az új köznevelési foglalkoztatotti jogviszony bevezetését és a béremelést....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés