Előfizetői tartalom

Növelnék a részvételt, jöhet a szankcionálás a szűrővizsgálatoknál

Portfolio
Júliusban mi is beszámoltunk róla, hogy augusztustól összevonták a a Nemzeti Népegészségügyi Központot (NNK) és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetet (OGYÉI). A létrejövő szervezet, a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) vezetője, Müller Cecília vasárnap a Magyar Nemzetnek elárulta, hogy milyen fontos változásokat terveznek bevezetni a szűréseknél.

Az interjút a 24.hu is szemlézte, melyből többek között az is kiderült, hogy az egyesüléssel csökkent a szakhatósági feladatok száma, emellett a fúzió „létszám-optimalizálást is hozott. Valamint az is kiderült, hogy NNGYK egyik kiemelt feladata az lesz, hogy növekedjen a népesség egészségben eltöltött életéveinek száma. A szűrővizsgálatokkal kapcsolatban Müller...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés