Előfizetői tartalom

Emberre és állatokra is veszélyes időjárás jön – figyelmeztetést adtak ki

Portfolio
A vasárnap érkező frontálzóna a szombati elgyengülő frontnál intenzívebb csapadékot hoz magával, figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat. Kiemelten fontos, hogy a Dunántúlon a fronttal akár komolyabb ónos eső is társulhat, ami miatt az utak csúszóssá válhatnak, ez pedig mind az emberekre, mind az állatokra veszélyt jelent. A szombati időjárás borult, párás és helyenként ködös volt, ahol még havas eső is előfordulhat. Vasárnap több helyen lehet havazás.

A vasárnap érkező frontálzóna már többfelé okoz csapadékot, mint a szombaton fölöttünk széteső, elgyengülő front – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat a figyelmeztetésében. Mint közölték, kiemelten fontos, hogy e fronthoz akár komolyabb ónos esős helyzet is társulhat a Dunántúlon. „Ónos eső az előttünk álló éjszaka második felétől a vasárnap késő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés