Előfizetői tartalom

Kritikus időszakban válik uralkodóvá az erősen mutálódott koronavírus-variáns

Portfolio
Mindenkinek javasolt "járványos" üzemmódba kapcsolni a légúti betegségek őszi-téli szezonja miatt - tanácsolják hiánypótló írásukban a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központjának szakemberei, akik megosztják gondolataikat az aktuális járványhelyzetről, a várható trendekről, de segítséget kapnak azok is, akik egyéni szinten szeretnének hatékonyan védekezni a fertőzés ellen.

A Portfolio figyelt fel elsőként arra a hazai hírportálok között, hogy az idei járványszezon sokkal durvábbnak ígérkezik, mint a korábbi években. Már novemberben saját ábrakészletet építettünk fel, amely a hetente közölt hivatalos NNGY-adatokra építve mutatja be látványosan a járványhelyzet aktuális alakulását, és ezeket hetente mutatjuk meg szemléletesen a nagyközönségnek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés