Előfizetői tartalom

Súlyos sérült betegek ellátása kerülhet veszélybe Budapesten

Portfolio
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ a napokban több olyan határozatot is kiadott, ami korlátozásokat rendel el bizonyos kórházak egyes osztályain. Kunetz Zsombor egészségügyi elemző az RTL Híradónak nyilatkozva azt emelte ki ezzel kapcsolatban, hogy Budán nincs más baleseti centrum ellátóhely, csak a János Kórház volt.

A Népegészségügyi Központ a napokban több mint 20 egészségügyi intézmény részleges leállását jelentette be. A fővárosi Szent János Kórházban például már a komoly baleseti sérülteket sem tudják fogadni - számolt be a csatorna a legújabb fejleményekről. A friss dokumentumokból az is kiderült, hogy a János Kórház már a súlyos sérülteket sem tudja fogadni. Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés