Előfizetői tartalom

Csődközeli helyzetet okozott sok kivitelezőnek az előző napelemes pályázat, azonnali kifizetést szorgalmaz a szövetség

Portfolio
Az előző lakossági napelemes pályázat „nagyon sok napelemtelepítőt hozott csődközeli helyzetbe, vagy már csődbe is mentek. Most ezektől a cégektől várjuk, hogy az új pályázatban újra ők finanszírozzanak, ami hatalmas kockázatvállalás a részükről és bizonytalanságot okoz a befektetőknek” – hívta fel a figyelmet a most elindult új lakossági napelemes pályázat kapcsán Kiss Ernő, a Magyar Napelem, Napkollektor Szövetség elnöke. Éppen ezért az MNNSZ által közzétett 12 pontos lista első pontjában azt szorgalmazzák, hogy azonnal fizessék ki az előző pályázatban munkát vállalt kivitelező cégeket.

A szövetség alelnöke, Szilágyi László, úgy fogalmazott a közleményben: „a 12 pontot elsősorban kihívásnak gondolom, nem támadásnak szánjuk, arra szeretnénk vele felhívni az érintett szervezetek, jogalkotó figyelmét, hogy segítsenek ezen akadályok elhárításában és biztosítsák a napenergia felhasználásnak minél szélesebb lehetőségét.” Az akadályok egyike az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés