Előfizetői tartalom

Válaszolj! Mit tennél, ha megnyernéd a 6 milliárd forintot?

Portfolio
Az Ötöslottón 28 hete nem volt telitalálatos, ezért mostanra már 6,166 milliárd forint várja a játékosokat, ami a játék történetének második legnagyobb nyereménye. Az érdeklődés egyre nagyobb a játék iránt, bizonyára rengeteg ember próbálja végiggondolni, hogy mit változtatna az életén egy szombati telitalálat. Az alábbi kérdések talán még segítenek is a fantázia meglódításában.

Az Ötöslottó eddigi legnagyobb nyereménye közel 6,5 milliárd forint volt, amelyet 2020-ban a 13. játékhéten nyert meg egy játékos. Az e heti nyeremény már igen közel jár ehhez, és ha most sem viszik el a főnyereményt, akkor néhány hét múlva a felhalmozódás új rekordot jelenthet. Ilyenkor az érdeklődés egyre nagyobb, és bár sokan érvelnek a "túlságosan nagy nyeremény"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés