Előfizetői tartalom

Korlátozásokat jelentette be a MÁV - Mutatjuk a részleteket!

Portfolio
Március 1-jén éjszakától 11-én hajnalig korlátozásokra kell számítani a Keleti pályaudvar és Kelenföld közötti távolsági, valamint a Kőbánya-Kispest és Kelenföld közötti S36-os vonatok közlekedésében a Ferencváros és Budapest-Kelenföld állomás közötti munkálatok miatt. A railjet xpress vonatok, a Budapest-Bécs közötti EuroCityk, a Kálmán Imre EuroNight, a Kaposvárra tartó Rippl-Rónai InterCity (IC 824), és a Keleti pályaudvarról 21:40-kor Győrbe induló G10-es (9318) kivételével minden vonat a Keleti pályaudvar helyett csak Kelenföldtől közlekedik - áll a MÁV közleményében. 

A MÁV tájékoztatása szerint: A Győri fővonalon: A Keleti pályaudvar és Bécs közötti EuroCityk változatlan menetrend szerint, a teljes útvonalukon közlekednek. A railjet xpress vonatok a Keleti pályaudvarról indulnak és érkeznek, többségük változatlan menetrend szerint közlekedik. A győri fővonal valamennyi belföldi távolsági járata (a soproni, szombathelyi, szentgotthárdi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés