Előfizetői tartalom

Úgy tűnik, hogy kimászik a gödörből a korábbi válságország: ezt a hitelminősítők is értékelik

Portfolio
A Moody's Ratings stabilról pozitívra javította Spanyolország kormányának kilátásait, megerősítve a hosszú távú besorolásokat Baa1 szinten. A hitelminősítő szerint a gazdasági erősödik, a politikai hatékonyság növekszik és az intézményi kapacitás stabilizálódik, miközben figyelembe veszi a magas adósságterhet és a demográfiai kihívásokat - írta a Moody's.

A Moody's Ratings hitelminősítő intézet tegnap bejelentette, hogy Spanyolország gazdasági kilátásait pozitívra módosította, miközben a hosszú távú kibocsátói és az elsőbbségi nem biztosított besorolásokat Baa1 szinten tartotta. Az elsőbbségi, nem biztosított középtávú jegyzékprogram (MTN) és a besorolásokat is (P)Baa1 szinten erősítette meg, míg a rövid távú program...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés