FONTOS Sven Smit: az európai életmódot is fenyegetik a versenyképességi gondok
 
Előfizetői tartalom

Ostoba politikusnak nevezte a francia pénzügyminisztert a Ryanair vezére

Portfolio
Heves reakciót váltott ki a Ryanair cégvezéréből, Michael O'Leary-ből Bruno Le Maire francia pénzügyminiszter támadó megnyilvánulása a Boeing biztonsági rendszerével kapcsolatban, O'Leary egész pontosan "ostoba politikusnak" nevezte őt, és "butának és meggondolatlannak" titulálta megjegyzéseit - írja a Politico.

A Politicónak a brüsszeli Airlines for Europe csúcstalálkozó alkalmával adott interjújában O'Leary elítélte azt, ahogyan az amerikai Szövetségi Légügyi Hivatal (FAA) a Boeinget szabályozza. O'Leary ezen felül Bruno Le Maire francia pénzügyminiszter keddi kijelentésére reagált, a politikus ezt mondta ugyanis: "Inkább repülnék az Airbusszal, mint a Boeinggel. A családom is: ők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés