Előfizetői tartalom

Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Tapolca mellett egy hatalmas, 60 MW beépített kapacitású, naperőmű épül, amelyet idén a második negyedévben helyeznek kereskedelmi üzembe, a beruházás 49-51 millió dollárba kerül – szúrta ki a Portfolio az amerikai értékpapírfelügyelethez (SEC) érkezett beadványban. A naperőművek magyarországi terjedéséről, a zöld áram termelési és elosztási kérdésekről is szó lesz a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján, további részletek itt érhetők el.

Az Enlight Renewable Energy Ltd. által tegnap benyújtott SEC-beadványból az derült ki, hogy Veszprém vármegyében, Tapolca mellett egy 60 MW beépített kapacitású, hatalmas naperőmű épül, a kereskedelmi üzembe helyezés pedig az idei második negyedévre várható. A beruházás a tervek szerint 49-51 millió dollárt tesz ki, és az első teljes évben 9-10 millió dolláros bevételt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés