Előfizetői tartalom

Két fontos döntést hoz Magyarország Ukrajna kapcsán, sok cég és iparág megérzi

Portfolio
Embertelen állapotok alakultak ki a magyar-ukrán határon a kamionforgalomban, ami a magyar gazdaság szempontjából is komoly kihívást és nehézséget jelent, ezért két fontos döntést is hoz a magyar kormány a helyzet enyhítésére – jelentette be csütörtöki brüsszeli tárgyalásai utáni sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter.

A külgazdasági és külügyminiszter a NATO-Ukrajna Tanács ülését követő sajtóértekezletén beszámolt arról, hogy ma ismét összeült a magyar és az ukrán kormány által felállított közös oktatási munkacsoport, de továbbra sem közeledtek jelentősen az álláspontok, márpedig Magyarország továbbra is ragaszkodik az ukrajnai magyar kisebbség elvett jogainak teljes körű helyreállításához....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés