FONTOS Itt a bejelentés: Kivezetik a kötelező akciózást Magyarországon
 
Előfizetői tartalom

Mik az energiabeszerzés kockázatai?

Portfolio
A Portfolio által szervezett Vállalati Energiamenedzsment 2024 konferencián adott elő Tihanyi Gábor, az E.ON Energiamegoldások zöld energiával foglalkozó szakterületének vezetője. Tihanyi a hosszú távú energiastratégia fontosságáról beszélt, azon belül a megújuló energiatermelés fejlődését és finanszírozhatóságát elősegíteni hivatott PPA-szerződésekről mondott el fontos részleteket.

Az energiabeszerzés tekintetében kétféle ügyfélgondolkodást lehet látni, kezdi a szakember: a talán kevésbé megfelelő módszer a tendereztetés, a tervezhetőség és kockázatkezelés szempontjából azonban jobban működő megoldás, ha egy cég hosszú távú energiastratégiával rendelkezik és ezt menedzseli. Utóbbi keretébe tartoznak a PPA-szerződések - a vezető az előadásában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés