Előfizetői tartalom

Rendkívüli lépést tett a héten az Államkincstár: 48 ezer gazda örülhet neki

Portfolio
Csaknem 48 ezer termelőhöz, 11 jogcímen több mint 55,6 milliárd forint támogatás érkezett meg ezen a héten a Magyar Államkincstártól a rendkívüli átütemezésnek köszönhetően – jelezte egy szombati közleményében az Agrárminisztérium. Ezzel elindult az új zöld támogatás, az Agro-ökológiai Program (AÖP) kifizetése is – tették hozzá.

A tavaly elindult új uniós támogatási ciklus minden korábbinál összetettebb feladatokat jelent a termelőknek és a közigazgatásnak egyaránt, a kormány pedig a kormány rendkívüli erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a gazdálkodókat sújtó piaci és pénzügyi nehézségek közepette a lehető legnagyobb segítséget nyújtsa - emlékeztettek. Ezért a kormányhivatali...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés