Előfizetői tartalom

Energiabizniszről tárgyal Ukrajnával az EU

Portfolio
Az ukrán energiaügyi miniszter bejelentette, hogy Ukrajna az Európai Unió országaival tárgyalásokat folytat annak érdekében, hogy növelje a lehetséges villamosenergia-importot, kompenzálva ezzel az orosz támadások során megsemmisült termelőkapacitásokat, miközben az ország energiaszektorát ért rakéta- és dróntámadások miatt jelentős károk keletkeztek.

Az ukrán kormány tárgyalásokat folytat az Európai Unióval, hogy növelje az országba irányuló villamosenergia-importot. Ez a lépés arra irányul, hogy ellensúlyozza az orosz támadások során megsemmisült termelőkapacitásokat. Az energiaügyi miniszter, German Galuscsenko elmondta, hogy céljuk a jelenlegi importkapacitás növelése. Az orosz rakéta- és dróntámadások március...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés