Előfizetői tartalom

Elzavarná a konzervatív kormányt a brit gazdasági elit – és ezt nem is tagadják

MTI
Kormányváltást szorgalmaznak kedden megjelent közös levelükben a brit gazdaságban tevékenykedő legnagyobb hazai és multinacionális vállalatok volt és jelenlegi vezetői. A The Times című konzervatív brit napilap által közölt állásfoglalás 121 aláírója elismerően szól a legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt üzletpolitikájáról.

Rishi Sunak konzervatív párti brit miniszterelnök a múlt héten - általános meglepetést keltve - a vártnál jóval korábbra, július 4-re írta ki a parlamenti választásokat. A The Times keddi kiadásának levelezési rovatában megjelent felhívás aláírói között szerepelnek olyan óriáscégek vezetői és főrészvényesei, mint a JP Morgan bankcsoport, a londoni Heathrow repülőtér...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés