Előfizetői tartalom

Biden komoly atomfejlesztési programot jelentett be

Portfolio
A Fehér Ház új intézkedéseket vezet be az amerikai atomenergia-ipar támogatására, melyek célja a szén-dioxid-mentes energiatermelés elősegítése és a versenyképesség növelése. A Biden-adminisztráció intézkedéscsomagja a biztonsági költségek csökkentését és az építési kihívások kezelését célozza, miközben figyelembe veszi a radioaktív hulladékkezelés problémáját és az emberi egészségre való potenciális kockázatokat. Az új nukleáris intézkedési tervbe a hadsereget is bevonják.

„A Fehér Ház legújabb bejelentése szerint szerdán új intézkedéseket vezetnek be az amerikai atomenergia-ipar támogatására, amelyek célja a szén-dioxid-kibocsátás nélküli villamos energia előállításának elősegítése és ezzel az éghajlatváltozás elleni küzdelem hatékonyabbá tétele. Az intézkedéscsomag különös figyelmet fordít az atomerőművek fejlesztésével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés