Kellemes meglepetés a Wizz Airtől: érkezik a bérlet!
Gazdaság

Kellemes meglepetés a Wizz Airtől: érkezik a bérlet!

Portfolio
A Wizz Air Magyarországon is elérhetővé tette előfizetés alapú MultiPass szolgáltatását, amely fix havi díjért kínál jegy- és poggyászárakat egy évre. Az ajánlat főként a gyakori utazóknak kedvez, a szezonális árváltozások elkerülhetőek ezzel a megoldással - tudta meg a HVG.

A Wizz Air Magyarországon is elérhetővé tette előfizetés alapú szolgáltatását, a MultiPass-t. A rendszer lényege, hogy

az utasok egy éven keresztül rögzített jegy- és poggyászárért vehetik igénybe a szolgáltatásban szereplő útvonalakat.

Az előfizetők havi rendszerességgel válthatnak jegyet meghatározott árakon, amelyek nem függnek a szezontól, és a társaság dinamikus árazása sem befolyásolja őket.

A Wizz Air honlapja szerint bizonyos időszakok azonban kiesnek, így például karácsony előtt elképzelhető, hogy nem lehet bérlettel fix áron jegyet foglalni. A bérletet egy irányban és retúr is meg lehet vásárolni, az ára pedig attól függ, hogy milyen kiegészítő szolgáltatást venne igénybe valaki rendszeresen (például csak a jegyre tart igényt vagy feladna poggyászt is). A bérlet ára tehát maga a jegyár, és hasonlóan a hagyományos jegyekhez, újabb szolgáltatásokat is hozzá lehet adni később.

A havonta megújuló csomagok ára Magyarországról induló vagy oda érkező utak esetében egy irányban 24 490 forinttól indul, retúrjáratoknál pedig 48 890 forinttól. Ezért az árért bármelyik hónapban (akár csúcsszezonban) lehet majd jegyet váltani egy személyre. A legdrágább bérlet 114 590 forintba kerül, amely elsőbbségi szolgáltatást és feladott poggyászt tartalmaz egy retúr útra. Az előfizetés 12 hónapra szól, az árát havonta vonja le a társaság, cserébe egy tokent adnak, amelyeket jegyre lehet beváltani.

A szolgáltatás tehát azoknak éri meg, akik rendszeresen utaznak - magára a foglalásra legalább öt nappal a járat indulása előtt van lehetőség.

Címlapkép forrása: Portfolio

Kiszámoló

Örökség: beszélni kell róla

Apósom négy hónapja meghalt, ennyi idő alatt annyi történt, hogy kijött az értékbecslő, adott egy irreálisan magas árat az ingatlanra, amit meg akartunk támadni, mert messze nem ér annyit a h

MNB Intézet

Fánk-hatás 2.0

A Covid-járvány kitörése után kiköltözési hullám indult el a nagyvárosokból, jelentős áremelkedést okozva a környező településeken. Vajon mennyiben változott azóta a helyzet? Visszarend

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ez aztán a fordulat a Dunaferr

Könyvelő

Könyvelő
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
2024. június 12.
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Ez is érdekelhet
szavazás 2024 szavazólapok érvénytelen főpolgármester-választás