Előfizetői tartalom

Megszólalt Jerome Powell a Fed kamatdöntése után

Portfolio
A Federal Reserve (magyar idő szerint) ma este 8 órakor tette közzé kamatdöntő üléséről szóló közleményét, amelyből kiderült, hogy a jegybank szinten tartotta a kamatokat. A közleményben semmilyen előretekintő iránymutatás nem szerepelt, a kiegyensúlyozott kockázatok mellett a Fed az adatvezérelt jelleget hangsúlyozta. Jerome Powell elnök a sajtótájékoztatón szintén látványosan kerülte, hogy bármilyen üzenetet küldjön a piacoknak, így azok nem is mozdultak el érdemben az esemény hatására. Az előrejelzések – főleg a kamatokra vonatkozóan – ellenben érdekesek.

2024. június 12. 21:22 Megosztás Véget ért az esemény Legközelebb júliusban tart kamatdöntő ülést a Fed. A piaci reakciókat addig is naponta követjük. A mai ülés piacokra, forintra gyakorolt hatása is szóba kerül a jövő heti befektetői klubunkon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés