Előfizetői tartalom

Régi-új tulajdonosok érkeztek az ország egyik legnagyobb magánkórházába - Megvannak a friss terveik

100%-ban az alapító Kóka János és Lancz Róbert, valamint kisebb részben a menedzsment tagjai, köztük Berkes István ortopéd sebész tulajdonába került a Doktor24 Medicina Zrt. - tudta meg a Portfolio a társaságtól. Ez azt is jelenti, hogy a külföldi tőkealapok kiszállása után megjelenő nagytulajdonos, a Futó család érdekeltségébe tartozó Egészségügyi Befektetési Holding pár hónap után szintén kiszállt az egyik legnagyobb magánklinikából. A magánszolgáltató csoport érdeklődésünkre új terveit is megosztotta velünk.

Private Health Forum 2024 A legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatók mind ott lesznek a Private Health Forum konferenciánkon. Most érdemes regisztrálni! Információ és jelentkezés Új bejelentés érkezett Felpörögtek az események az egyik legnagyobb hazai magánegészségügyi szolgáltató háza táján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés