Előfizetői tartalom

A szemünk láttára készítik elő a következő összeomlást - Óriási hibát követnek el Amerikában

Portfolio
A Societe Generale globális stratégája szerint Donald Trump és kormánya a modern gazdaságpolitika történetének legfelelőtlenebb döntéseit hozza meg, ezért az elnök úgy fog bevonulni a történelembe, mint a következő összeomlás egyik legfőbb kiváltó oka. Véleményével nincs egyedül, ugyanis egyre több - köztük sok jobboldali, konzervatív - szakértő kongatja a vészharangokat az amerikai államadósság fenntarthatatlansága, illetve ennek lehetséges piaci következményei miatt.

Nem túlzás kijelenteni, hogy egyre aggasztóbban néz ki az Egyesült Államok államadósságának helyzete. Az új kétéves amerikai költségvetés múlt heti elfogadása kapcsán hétvégén megírtuk a Committee for a Responsible Federal Budget (CRFB) nonprofit szervezet előrejelzését, amely szerint a következő évtized folyamán az új büdzsébe bekerült kiadási tételek 420 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés