Előfizetői tartalom

Páratlan lehetőség került a NAV kezébe

A Portfolio hasábjain két cikk is napvilágot látott kedden. Az egyikben a Portfolio elemezte a valósidejű online számlaadat szolgáltatás adóbevétel növelő hatásait, a másik pedig Varga Mihály pénzügyminiszter nyilatkozata nyomán egyértelművé tette, hogy a 2018-ban keletkezett, a 2017-hez képest több mint 400 milliárd forinttal több ÁFA bevétel a gazdasági növekedés mellett jelentős részben az online számla-rendszernek is köszönhető. Mire lehetne vajon még felhasználni a pozitív első időszak hozta lendületet?

Az alábbiakban Szebeni Dávid, az Enrawell stratégiai igazgatójának írását közöljük, aki arról értekezik, hogy az online számlázás rendszerének első pozitív tapasztalataira hogyan lehetne építkezni. Három konkrét javaslattal is előáll. Nagy változások zajlottak le azóta, hogy e sorok szerzője először hozta fel a számlaadatok valósidejű online továbbításában rejlő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés