Csányi Sándor Budapestre hozná a Bajnokok Ligája döntőjét

2019. február 8. 09:07    
nyomtatás
 
A Magyar Labdarúgó-szövetség első emberét, Csányi Sándort a nemzetközi, valamint az európai szervezet is alelnöknek választotta. Az OTP Bank elnök-vezérigazgatója egy magyar BL-döntő esélyeiről is beszélt.


Csányi Sándor a Nemzeti Sportnak azt nyilatkozta, hogy

mindent megtesz azért, hogy a közeljövőben bajnokok ligája döntőt rendezzenek Budapesten.

De nem tudni, hogy ez megvalósulhat-e 2023-ig. De nem ettől tartaná sikeresnek a következő négy évet, a cél az, hogy a magyar futball fejlődjön, ez pedig a klubokon múlik majd, miután az MLSZ megteremtette a szükséges hátteret nem csak az NB I., de az alsóbb osztályok számára is a stabil működéshez.

Azt is elárulta a lapnak: nem maradéktalanul elégedett a jelenlegi helyzettel, az utánpótlás-nevelésben ugyanis még van hova előre lépni.

"A magyar labdarúgás fejlődését ismerték el azzal az európai sportvezetők, hogy e két tisztségre második alkalommal is megszavaztak - mondta a döntést követően az mlsz.hu-nak Csányi Sándor, aki emlékeztetett a magyar futball előtt álló páratlan sorozatra. "Májusban Budapesten lesz az év női labdarúgó-eseménye, a BL-döntő, jövőre a valaha volt legnagyobb férfi Európa-bajnokságnak adunk otthont - tizenegy másik ország mellett -, 2021-ben pedig a szlovénokkal közösen rendezünk U21-es Eb-t."

Csányi Sándor Budapestre hozná a Bajnokok Ligája döntőjét

Kép és címlapkép forrása: MTI/Balogh Zoltán

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium