Előfizetői tartalom

Egy 28 éves politikus buktatná meg Angela Merkelt

Portfolio
Kevin Kühnert, a szociáldemokrata párt (SPD) ifjúsági szervezetének vezetője az elmúlt hetekben a párton belüli Merkel-ellenes csoportosulás vezéralakja lett: a 28 éves politikus szerint akkor lehetne javítani az SPD második világháború óta nem látott mélyponton lévő népszerűségén, ha inkább nem közösködnének "Európa királynőjével", hanem ellenzékből politizálnának.

Miután bő két hete sikerrel zárultak az Angela Merkel vezette CDU/CSU és az SPD közötti koalíciós tárgyalások, már csak egyetlen akadály áll a nagykoalíciós kormányalakítás előtt: az SPD-párttagok többségének meg kell szavaznia az együttműködést a következő hetekben. Az eredményt március 4-én hozza majd nyilvánosságra az SPD vezetősége, egy közelmúltban megjelent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés