Előfizetői tartalom

Felmondja a kormány az EU-s kétoldalú beruházásösztönzési programokat

Portfolio
Szűkszavú, indoklás nélküli miniszterelnöki határozat jelent meg a friss Magyar Közlönyben, amelynek lényege, hogy Orbán Viktor felhatalmazta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert, hogy készítse elő az Európai Unió egyes tagállamainak kormányai közötti beruházások ösztönzéséről és kölcsönös védelméről szóló kétoldalú megállapodások felmondásáról szóló megállapodást.

A miniszterelnök 148/2018. (XII. 17.) határozata azt tartalmazza, hogy "egyetértek az Európai Unió egyes tagállamainak kormányai közötti beruházások ösztönzéséről és kölcsönös védelméről szóló kétoldalú megállapodások felmondásáról szóló megállapodás (a továbbiakban: Megállapodás) létrehozásával" "felhatalmazom a külgazdasági és külügyminisztert, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés