Előfizetői tartalom

Idén is egy vagyonba kerül, ha nyaralni szeretnél

Mindenki a saját bőrén érzi, hogy milyen jelentősen drágul az élet, ha nyaralni indul. A Központi Statisztikai Hivatal a Portfolio érdeklődésére közölte, hogy idén mennyibe kerülnek az olyan nyári termékek, mint a dinnye vagy a fagylalt. Egy négyfős család nagyon könnyen el tud költeni 15-20 ezer forintot a strandolás alkalmával úgy, hogy ebben még nincs is benne a főétkezés.

Miközben a napokban arról szóltak a hírek, hogy lassult az áremelkedést üteme Magyarországon, sokan másképp érzik, főképp azok, akik nyaralni indulnak.A nyár első két hónapjának átlagában 3,35%-os inflációt mért a KSH az előző év azonos időszakához képest, azonban az úgynevezett nyári termékek ára ennél gyorsabban nőtt. A legnagyobb változást a dinnye esetében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés