Előfizetői tartalom

Megint drágul a csomagfeladás a postán

Portfolio
A tavaly májusi 20 forint után idén júliusban 80 forinttal, 5,1%-kal drágul az MPL Postacsomag ára 2 kilogrammos súlyig, ugyanez a kategória az MPL Üzleti Csomag esetében 70 forintos, 6,5%-os drágulást jelent - derül ki a Magyar Posta mai közleményéből. A szöveg azt hangsúlyozza, hogy az Európai Unió országaiba tartó csomagküldemények feladási díja nem változik, így a díjmódosítás a küldeményforgalom jelentős részét nem érinti.

A közlemény szerint a Magyar Posta 2019. július elsejétől több belföldi - és nemzetközi csomagtermék díjszabását módosítja. Az áremeléssel együtt az továbbra is igaz lesz, hogy a lakossági csomagtermékeknél az MPL Postacsomag ára marad a legalacsonyabb - hangsúlyozza a közlemény. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy 2 kilogrammos súlyig 1550 forintról 1630 forintra változik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés