Előfizetői tartalom

Orbán: nem alapozhatunk a NATO-ra, bármilyen hadsereg támadását ki kell tudnunk védeni

Portfolio
A mostani haderőfejlesztés célja, hogy bármilyen irányból érkező katonai támadást el tudjon hárítani a Honvédség a NATO segítsége nélkül - mondta el Orbán Viktor miniszterelnök a Figyelőnek. A politikus támogatja a közös európai hadsereg létrehozását is, annak érdekében, hogy a régió katonai biztonságát Oroszországgal szemben biztosítani tudja.

Minden fontos pontban sikerült megállapodni Mike Pompeo amerikai külügyminiszterrel az amerikai-magyar védelmi szerződést illetően - mondta Orbán Viktor a hetilapnak. A miniszterelnök elárulta:a jelenleg zajló hadászatfejlesztés célja, hogy Magyarország "bármilyen irányból érkező" támadást saját erőből is ki tudjon védeni.Hozzátette: fontosnak tartja a NATO-t, de nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés