Előfizetői tartalom

Trump kereskedelmi megállapodással biztatja a briteket

MTI
|
Portfolio
Üzleti fórumon vesz részt kedden a Londonban tartózkodó Donald Trump amerikai elnök Theresa May brit kormányfővel és globális óriásvállalatok vezetőivel. Trump hétfőn érkezett háromnapos állami látogatása, vagyis hivatalosan II. Erzsébet királynő vendégeként Londonba, de kedden fogadja őt Theresa May is. Először az üzleti fórumon találkoznak, majd a Downing Streeten fogadja az amerikai elnököt a brit kormányfő.

A londoni miniszterelnöki hivatal előzetes tájékoztatása szerint a St. James-palotában tartandó üzleti értekezleten öt brit és öt amerikai óriáscég - a BAE Systems hadiipari vállalat, a GlaxoSmithKline gyógyszergyártó, a National Grid energiaelosztó hálózat, a Barclays bankcsoport, a Reckitt Benckiser egészségápolási és higiéniai fogyasztási cikkeket forgalmazó óriásvállalat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés